Kandidatka za županjo

Portret Alenke Resinovič Reza Portret Alenke Resinovič Reza

»Ime mi je Alenka Resinovič Reza, sem diplomirana inženirka računalništva in informatike, mama, hčerka, babica, nekdanja vremenarka, pridelovalka česna in turistična vodnica.

V Domžalah živim od svojih mladih let. Domžale so moj dom. Za svoj dom pa vsi želimo le najboljše. In ravno zato še vedno verjamem, da lahko Domžale spremenimo in iz njih napravimo mestece številka 1. Naša občina je bila včasih sinonim uspešne, podjetne, ustvarjalne družbe, a smo ta sloves že davno zapravili. Lahko se slepimo, da nam gre dobro, a trenutno v občini Domžale ni pogojev za nadaljnji razvoj. Ne z ljudmi, ki se predstavljajo za naše rešitelje in obljubljajo s figo v žepu.

Čas je za spremembo in ta sprememba je primerno delo in pošteno plačilo za vsakogar, ta sprememba je dostojno in človeka vredno življenje, ta sprememba je uresničitev obstoječega občinskega slogana »Prostor zadovoljnih ljudi«, ta sprememba je Človek, ki vas spoštljivo pozdravi, si vzame čas za vas, vam prisluhne in pomaga. Ta sprememba je zaupanje pravice upravljanja z občino izključno in zgolj občanom. Brez elite in pristranskih manjšin. Vse se da! Skupaj izkoristimo potencial.«

Alenka Resinovič Reza, kandidatka za županjo in občinsko svetnico

Podpis kandidatke