Pravno obvestilo

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu http://www.listareza.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu, so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Lista Reza se obvezuje, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Liste Reza. Uporabnikom je dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Kljub dovoljeni uporabi Liste Reza na vseh gradivih obdrži materialne in moralne avtorske pravice.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Varstvo osebnih podatkov

Lista Reza se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Lista Reza bo osebne podatke obdelovala na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika, uporabila pa jih bo izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bo posredovala drugi fizični ali pravni osebi.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani Lista Reza ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Lista Reza si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Domžale, 30. oktober 2018